L’Ajuntament de Paiporta reallotja d’urgència a les persones afectades per l’incendi

El consistori i l’EVHA treballen des de primera hora en alternatives habitacionals per a les famílies que no poden tornar a casa pels efectes del sinistre. Els serveis municipals netegen i condicionen les zones comunes de l’edifici i restableixen el subministrament elèctric

Guardar

_DSC3192
_DSC3192

El departament de Benestar Social de l’Ajuntament de Paiporta treballa des de primera hora del matí per a pal·liar les conseqüències de l’incendi declarat la passada matinada en un edifici del carrer l’Horta de la localitat. El consistori ha proporcionat reallotjament a les persones afectades pel sinistre.

L’alcaldessa, Isabel Martín, i el regidor de Benestar Social, Rafa Gadea, s’han personat a les vivendes afectades i han prestat tota l’ajuda possible a les famílies. A més, han estat en contacte constant amb l’Entitat Valenciana d’Habitatge i Sòl, propietària de la vivenda, que ja està tramitant una alternativa habitacional per als quatre membres d’aquesta família, dos d’ells menors d’edat. Mentre eixa opció es materialitza, l’Ajuntament es farà càrrec de l’allotjament d’aquestes persones a un hotel.

A més, personal municipal ha realitzat una primera neteja i condicionament de les zones comunes de l’edifici afectat, i ha restablert el subministrament elèctric als pisos que s’havien quedat sense llum a causa dels efectes de l’incendi, que no ha provocat víctimes mortals, però si ferits, tots ells fora de perill, d’acord amb les informacions recopilades per l’Ajuntament de les forces de seguretat i les autoritats sanitàries.L’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, ha agraït la predisposició de l’EVHA per a «trobar una alternativa ràpida per a persones que s’han quedat sense poder entrar a sa casa», i ha avançat que, mentre arriba la resolució, «l’Ajuntament posarà tots els mitjans per a que ningú es quede al carrer, especialment, en aquest cas en què hi ha menors implicats».

Martín ha transmés tots els ànims «a les persones que encara estan hospitalitzades» i els ha desitjat que «es recuperen com més prompte millor», i ha agraït als cossos de seguretat i emergències com «Policia Local, Guàrdia Civil, bombers i personal sanitari del centre de salut i del 112, que han actuat de manera diligent i impecable en una situació de perill extrem, en què ha estat en joc la vida la seguretat de moltes persones de Paiporta»

Destacats