L'Ajuntament de Paiporta demana a la població una valoració de les Festes Populars

Guardar

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Paiporta ha publicat recentment una enquesta per demanar la valoració de la ciutadania de les passades Festes Populars 2016.
La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Paiporta ha publicat recentment una enquesta per demanar la valoració de la ciutadania de les passades Festes Populars 2016.

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Paiporta ha publicat recentment una enquesta per demanar la valoració de la ciutadania de les passades Festes Populars 2016. En aquesta consulta, el consistori demana a la població que qualifique diferents aspectes de les celebracions del passat mes d'agost amb la intenció de millorar-les, potenciar els aspectes que han agradat, o corregir altres que no hagen tingut la bona acollida esperada.

Aquesta enquesta romandrà oberta les pròximes setmanes a la pàgina web municipal i l'aplicació mòbil gratuïta 'Paiporta Info', i les dades que aporte es tindran en compte de cara a les Festes del 2017.

La consulta és una aposta més per la participació de la ciutadania, que ja va tindre ocasió de dissenyar part de la programació de les passades festes amb dues assemblees celebrades abans de l'estiu passat, en les quals s'aportaren propostes que es tingueren en compte per al disseny final.

En les primeres qüestions es demana a la ciutadania una valoració general de les festes, des del punt de vista d'activitats adaptades a les diferents franges d'edat i el tipus d'activitat. Seguidament, es pregunta sobre activitats que es mantindrien i es potenciarien, entre les satisfactòries, i quines es millorarien o es retirarien, entre les que els i les participants en l'enquesta consideren no satisfactòries.

Per últim, es demana als i les enquestades que realitzen suggeriments i aportacions. Aquestes propostes també es podran fer en assemblees presencials obertes a la ciutadania i el teixit associatiu de Paiporta en els pròxims mesos, tal com es va fer amb les Festes Populars del 2016.

Destacats