Els centres educatius de Paiporta es formen contra ennuegades i en primers auxilis

Guardar

paiporta
paiporta

Amb l'objectiu d'oferir als centres les millors condicions de seguretat i prevenció d'accidents, pel benestar tant de l'alumnat com del personal treballador, la Regidoria d'Educació ha dotat als huit centres docents paiportins d'un dispositiu d'emergència en asfixia per ennuegada, així com d'una formació en l'ús d'aquests aparells i primers auxilis en l'àmbit escolar.

El regidor d'Educació, Alejandro Sánchez, ha destacat "la importància que el personal a càrrec dels nostres xiquets i xiquetes tinga la formació i els coneixements bàsics per poder actuar amb rapidesa en situacions d'emergència, així com que puguem compta amb les ferramentes adequades per aplicar aquests primers auxilis".

Milers d'alumnes cada dia fan ús del servei del menjador escolar, cafeteries dels IES i esmorzen als patis. Així bé, al llarg dels pròxims mesos es realitzarà una formació, a càrrec d'una empresa especialitzada, on professorat i personal dels centres educatius adquiriran coneixements sobre reanimació cardiopulmonar (RCP), obstrucció de la via aèria per cos estrany (OVACE), Posició Lateral de Seguretat (PLS), així com el funcionament d'aquests aparells contra ennuegades. En total s'impartiran 24 hores de formació que, per grups reduïts, aniran fent tots els col·legis i instituts de Paiporta.

Destacats