Educació llança una campanya de prevenció i conscienciació sobre la pandèmia entre l'estudiantat a Paiporta

En total s'han repartit 4.300 mascaretes personalitzades amb el lema "Aula segura" i 20 aparells automàtics dispensadors de gel hidroalcohòlic

Guardar

_DSC9499
_DSC9499

La Regidoria d'Educació ha posat en marxa una campanya de reforç de les mesures d'higiene i protecció sanitària enfront de la Covid-19 als centres educatius de Paiporta amb el repartiment de mascaretes i dispensadors automàtics de gel de mans.

Amb aquest objectiu s'ha fet entrega als huit centres educatius de la localitat d'un total de 20 aparells automàtics dispensadors de gel hidroalcohòlic, subministrats amb 150 litres de gel de mans, i 4.300 mascaretes, 1.900 per a infantil i 2.400 d'adults, personalitzades amb el lema "Aula segura".

El regidor d'Educació, Alejandro Sánchez, s'ha desplaçat fins al CEIP Ausiàs March per fer entrega d'aquest material, expressant el seu desig de "contribuir amb la comunitat educativa amb el gran esforç que està fent per combatre el virus. Volem sumar-nos al treball de prevenció i conscienciació que s'està realitzant als centres perquè està en joc no només la nostra salut, sinó la de les persones que més estimem".

Aquest repartiment de material sanitari en les escoles i instituts paiportins fa part d'una campanya més ampla de prevenció i conscienciació amb un doble vessant preventiva i formativa adreçada al públic més jove, que també inclou la gravació i emissió d'un espot a les aules paiportines per a incidir en la importància d'usar, i fer-ho correctament, la mascareta.

"Ens trobem molt a prop de començar el procés de vacunació massiu al nostre país. No obstant això, les xifres de contagis encara són preocupants a nivell estatal. Per això, són necessàries i molt benvingudes totes les ferramentes i missatges en positiu que ajuden a estendre el compliment de les mesures de protecció i prevenció", ha conclòs l'edil.

Destacats