Cultura presenta el llibre del confinament a l'Auditori Municipal de Paiporta

Guardar

paiporta
paiporta

La Regidoria de Cultura, en col·laboració de les regidories d'Educació i Participació, presenta el llibre #joemquedeacasapaiporta, que arreplega les imatges i els dibuixos de la població paiportina del confinament.

L'Auditori Municipal de Paiporta acollirà l'acte on es farà entrega a totes les persones participants d'un exemplar del llibre i se'ls rendirà un xicotet homenatge.

Aquest llibre és una recopilació de les imatges compartides a Instagram al llarg dels primers mesos de quarantena, on la ciutadania de Paiporta mostrava el seu dia a dia a casa, fent tasques diàries, deures, esports, cuinant, compartint moments en família o en els aplaudiments de les huit de la vesprada al personal essencial.

"Paiportins i paiportines de totes les edats ens obriren les portes de les seues cases, fent front al virus amb un somriure. Aquest llibre és un xicotet reconeixement i homenatge a tot eixe esforç i actitud positiva", ha manifestat la vicealcaldessa i regidora de Cultura, Maribel Albalat.

Una altra de les propostes llançades a través del compte d'Instagram del Museu de la Rajoleria plasmades al llibre és "posant com un quadre", on la gent mostrava les seues habilitats imitant als clàssics de l'art.

La publicació també arreplega la iniciativa de la Regidoria de Participació i Educació que animava als xiquets i xiquetes de Paiporta a dibuixar el que veien a través de les seues finestres de casa. Es tracta de prop de mig centenar de dibuixos en els quals abunden els arcs de Sant Martí i els missatges positius i d'esperança.

Així mateix, a través de codis QR es podran reproduir alguns dels vídeos publicats per l'Ajuntament durant el confinament amb iniciatives, activitats i missatges d'ànim i agraïment al personal essencial paiportí.

Destacats