Comencen les activitats d'animació lectora a la Biblioteca Pública de Paiporta

Guardar

 Activitats d'animació lectora a la Biblioteca Pública de Paiporta
Activitats d'animació lectora a la Biblioteca Pública de Paiporta


Aquesta setmana la Biblioteca Pública María Moliner Ruíz de Paiporta ha començat curs reprenent les seues activitats habituals.

Menuts i menudes paiportines han pogut gaudir de la primera sessió de la Colla de Lletres, l'activitat d'animació lectora que reuneix al públic més menut al voltant de les històries teatralitzades de narradors i narradores de trajectòria consolidada, en la que Trobaversos els han acostat a les seues "Històries de gegants".

L'alcaldessa Maribel Albalat i la regidora Esther Torrijos, s'acostaven per gaudir de l'inici d'aquesta activitat, al mateix temps que comprovaven en primera persona les ganes i la il·lusió entre els xiquets i xiquetes assistents.

Al llarg d'aquestes sessions quinzenals es programarà "Qué bonito es Panamá" (19 d'octubre), "Roba estesa" (2 de novembre), "10 o són més" (16 de novembre), "Musiqueries" (30 de novembre) i "La gran aventura de Papá Noel" (14 de desembre). Entre els i les narradores i contacontes trobem a habituals d'aquesta activitat, com ara Eva Andújar o Dani Miquel, així com d'altres companyies locals.

Així mateix, la Biblioteca també reprendrà la resta de les seues propostes habituals d'animació lectora. És el cas de l'Aula de la Paraula, al capdavant de la qual continuarà David Vidal, en les seues sessions quinzenals, i del Club de Lectura, on també repeteix com a dinamitzadora Carme Navarro, en aquest cas en trobades mensuals.

Arxivat a:

Destacats