Comença la matrícula per a l 'Escola de Nadal a Paiporta

Guardar

ESCOLA DE NADAL
ESCOLA DE NADAL

Paiporta comptarà amb la seua Escola de Nadal aquestes vacances gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament, a través de la Regidoria d'Educació, amb les AMPEs locals i els centres educatius paiportins.

Després de valorar les necessitats de les famílies, i tenint en compte la normativa en vigor i la situació sanitària que planteja la Covid, finalment el CEIP Jaume I acollirà l'Escola de Nadal els dies 23, 24, 28, 29, 30 i 31 de desembre i el 4 i 5 de gener, sota el lema "Carivache en el món virtual".

Les famílies interessades poden inscriure als seus xiquets i xiquetes fins al pròxim divendres, 18 de desembre. La inscripció es pot realitzar en línia a través del següent enllaç . La informació completa sobre el procés de matrícula i funcionament de l'Escola es pot consultar al web de l'Ajuntament paiporta.es/escolanadal.

"No ha sigut fàcil trobar una fórmula que s'adapte als temps de pandèmia que vivim, però finalment les famílies comptaran amb una opció segura i amb totes les garanties per deixar als seus xiquets i xiquetes en l'Escola de Nadal i facilitar així la conciliació laboral i familiar", ha expressat el regidor d'Educació, Alejandro Sánchez.

L'Escola de Nadal ofereix la possibilitat d'utilitzar el servei de matinera, de menjador i també es podran realitzar activitats nadalenques a la vesprada.

Destacats