Comença la inscripció per al segon quadrimestre de les escoles i programes esportius de Paiporta

Guardar

paiporta
paiporta

El Servei Municipal d'Esports comença el període d'inscripció per al segon quadrimestre de les escoles i programes esportius. L'oferta d'activitats i els horaris es mantenen respecte del primer tram del curs, i totes les activitats es realitzen o bé a l'aire lliure o amb l'aforament limitat, tenint en compte totes les mesures de seguretat dictades per les autoritats sanitàries enfront de la Covid-19.

Per a la renovació de places, la inscripció es pot realitzar des de ja mateix i fins al 2 de gener, dirigint-se als monitors i les monitores, o bé de manera presencial, al poliesportiu (carrer Literat Azorín s/n), o en el telèfon 963972115.

El període d'inscripció per a les places noves s'iniciarà el pròxim 11 de gener de 2021, i es perllongarà fins al 25 del mateix mes, també per les mateixes vies, presencial o telefònica. L'oferta es pot consultar al web municipal, en l'enllaç paiporta.es/activitatsesportives.

Les sessions i classes del segon quadrimestre donaran inici l'1 de febrer i finalitzaran el 31 de maig. Com ha succeït en el primer quadrimestre, es mantindran totes les mesures de prevenció enfront de la Covid-19, com és la realització de les classes a l'aire lliure o la limitació en el nombre de persones per grup.

El Servei Municipal d'Esports ha fet un esforç extra per mantenir l'oferta, ja que des de la Regidoria de Joventut i Esports es considera fonamental l'activitat física, especialment, en el context actual. L'Ajuntament vol reconéixer també l'esforç de les persones usuàries, que han complit rigorosament la normativa i han fet possible així la realització de les activitats.

Destacats