Cáritas Paiporta reparteix el material i equipament escolar del projecte 'Reforç Educatiu 2016'

Guardar

caritas-paiporta-nadal-2016
caritas-paiporta-nadal-2016

L'entitat Cáritas Paiporta va repartir el material i equipament escolar a xiquets i xiquetes en risc d'exclusió social del seu projecte 'Reforç Educatiu 2016'. Aquests productes han estat subvencionats per la regidoria de Cooperació Social i Voluntariat de l'Ajuntament de Paiporta gràcies als convenis signats recentment.

El projecte no sols pretén facilitar l'accés a l'educació en igualtat de condicions a través del lliurament del material educatiu i complements de roba esportiva necessaris, sinó que també promou el desenvolupament i foment d'actituds de respecte i ús responsable.

Es realitzaran, a més, visites als domicilis per al suport de les famílies i seguiment de l'evolució del menor amb el rendiment escolar.

Amb el suport que es dóna des del consistori, "es pretén facilitar la integració del menor en el mitjà escolar i en els seus nivells d'autonomia i autoestima, i evitar que estiguen privats d'elements bàsics que els seus companys posseeixen i que són eines necessàries per a continuar el procés escolar en igualtat de condicions", va explicar la regidora de Cooperació, Isabel Martínez. "Aquestes són part de les 'caixes' que l'equip de govern ha concedit en ajudes a Cáritas per a enguany. Un vertader regal i una gran ajuda per als menors que més ho necessiten", va afegir Martínez.

La regidora va comentar també que "en el temps que portem governant, Cáritas Paiporta ja ha rebut més ajudes i atencions que en els huit anys de l'equip de govern anterior. Era de justícia donar tot el suport necessari a aquesta organització que treballa dia a dia per a les persones", va concloure la regidora de Cooperació.

El rector titular de les tres Cáritas Paiporta, Wenceslao Gimeno Micó, va afegir que "els menors pateixen també l'exclusió social dels seus pares i la restricció que aquesta suposa en el seu desenvolupament, i que estableix les bases de la seua pròpia exclusió en la vida adulta. Treballem per combatre aquestes situacions, i totes les hores, dedicació i esforç que suposa que aquests productes i atencions arriben a les famílies paga la pena donat el resultat. Les cares dels xiquets i xiquetes són la millor mostra que estem fent el que cal".

Destacats