Mislata tindrà espectacle de focs artificials la Nit de la Cremà

Un tret simultani des de catorze punts de la ciutat per a gaudir des dels balcons i terrasses, respectant el toc de queda nocturn

Guardar

Fuegos artificiales Mislata
Fuegos artificiales Mislata

Per segon any consecutiu, la pandèmia sanitària provocada pel coronavirus deixa el mes de març sense la celebració de les Falles. A Mislata, onze són les comissions falleres que es queden sense poder celebrar la seua setmana gran de festes. Una setmana fallera que haguera començat hui mateix amb la plantà dels monuments als carrers, i els emplaçaments dels quals, simbòlicament, han començat el dia hui amb pintades amb el lema "Ací crema el cor d'una falla. Tornarem", en una iniciativa de Junta Central Fallera amb la qual es vol recordar a la ciutadania que, en un futur pròxim, es podrà tornar a gaudir de les falles a peu de carrer.

Mentre arriba eixe moment, l'Ajuntament de Mislata ha organitzat uns actes per al dia 19 de març, festivitat de San José. A les 11 del matí, i en la plaça de la Constitució a les portes del consistori, l'alcalde rebrà als representants de les 11 comissions de l'Agrupació de Falles de Mislata, els qui signaran en el llibre d'Honor de la ciutat. L'acte serà restringit al públic general, per a complir amb la normativa vigent, i per eixa raó l'ajuntament retransmetrà en streaming a través de les seues xarxes socials tot l'acte, perquè qualsevol persona puga gaudir-lo des de la seua casa.

Ja a la nit, i coincidint amb la que seria la Nit de la Cremà, el cel de Mislata s'il·luminarà amb el tret simultani de focs artificials des de 14 punts diferents de la ciutat, 11 dels quals coincidiran amb les ubicacions de les diferents falles del municipi. L'espectacle pirotècnic s'haurà de contemplar des dels balcons i terrasses, ja que el tret tindrà lloc a partir de les 22 hores, coincidint amb l'inici del toc de queda nocturn, per a així evitar les concentracions de persones als carrers.

Destacats