Mislata reuneix a més de sis-cents ciclistes en la 18a edició del Dia de la Bici

La marxa cicloturista és el colofó a la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat i té com a objectiu transmetre la importància d'utilitzar la bici per a fer de Mislata una ciutat més sana i sostenible

Guardar

0095
0095

Com cada inici de tardor i coincidint amb la Setmana Europea de Mobilitat, Mislata va celebrar el ja tradicional Dia de la Bicicleta, que enguany ha reunit a més de sis-cents participants per a participar en la marxa cicloturista per la ciutat. Aquest esdeveniment esportiu, lúdic i familiar organitzat per la Penya Ciclista de Mislata, en col·laboració amb les regidories de Mobilitat i Esports de l'Ajuntament de Mislata, pretén fomentar l'ús de la bici com a mitjà de transport sa i sostenible.

Entre els participants es trobaven la vicealcaldessa de la ciutat, María Luisa Martínez Mora, així com el regidor d'Esports, Toni Arenas, i la regidora de Mobilitat, Merche Caballero, qui va manifestar que és molt important “fomentar l'ús de la bicicleta per a fer de Mislata una ciutat més sostenible, i, sobretot, transmetre'l als més xicotets des de l'educació i l'esport”. Al seu torn, va recordar també les onze estacions amb 80 bicicletes de lloguer disponibles per a tota la ciutadania, gràcies al servei comarcal de Bicim.

El parc de la Canaleta va ser el punt de trobada de la jornada, on van acudir tots els participants per a prendre l'eixida al voltant de les onze del matí. El recorregut, com cada any, és un passeig no competitiu que discorre pels principals carrers de la ciutat i que finalitza novament al Parc de la Canaleta, amb l'objectiu d'animar a la ciutadania a utilitzar la bicicleta com a mitjà de transport.

Com cada any, van ser moltes les famílies senceres que van gaudir del Dia de la Bici, en una jornada dominical en la qual a més va lluir un gran dia que va fer encara més agradable l'esdeveniment. Una vegada va finalitzar la ruta, tots els participants van gaudir d'un esmorzar al parc i l'organització va aprofitar, com cada any, per a realitzar un sorteig de tres bicicletes entre tots els participants.

Destacats