Mislata rep als Reis Mags d'Orient des dels balcons

Tres comitives reals han recorregut tots els carrers de la ciutat perquè els xiquets i xiquetes de Mislata pogueren veure a Melcior, Gaspar i Baltasar des de la seguretat de les seues cases. Carlos F. Bielsa: "Els xiquets i xiquetes han demostrat un comportament exemplar durant els moments més durs de la pandèmia i ens han donat una lliçó de civisme. No podíem deixar-los sense el seu dia més especial"

Guardar

cabalgata-mislata-2021-7
cabalgata-mislata-2021-7

Enguany, a causa de la normativa sanitària, no ha pogut realitzar-se la desfilada tradicional que tots els anys ompli els carrers de Mislata. Però els Reis Mags no podien deixar de visitar a tots els xiquets i xiquetes de la nostra ciutat en aquest dia tan màgic i assenyalat per a tota la infància. És per això que l'Ajuntament ha organitzat tres comitives que han recorregut tots els carrers, places i racons de la ciutat. Muntats en cotxes clàssics descapotables, Melcior, Gaspar i Baltasar, acompanyats dels seus patges, han saludat a tots els mislaters i mislateres que treien el cap als seus balcons i finestres per a veure'ls passar.

Un vehicle real encapçalava cadascuna de les desfilades per a anunciar l'arribada de Ses Majestats als diferents punts de la ciutat, ja que l'itinerari concret es desconeixia per raons de seguretat. Des de les 5 de la vesprada, i durant més de 3 hores, els carrers de Mislata s'han omplit de focs artificials, llum i música, i els xiquets i xiquetes han pogut viure de nou, encara que de manera diferent, una nit màgica de Reis.

En lloc d'obsequis i caramels, enguany els Reis Mags d'Orient han llançat missatges d'il·lusió i abraçades d'afecte des dels seus propis vehicles. Des de diferents punts concrets, el rei Melcior s'ha dirigit a través de la megafonia a tots els xiquets i xiquetes amb paraules esperançadores per a recordar que tota aquesta situació passarà.

El propi consistori, a través d'un Ban Reial, havia donat a conéixer a tota la ciutadania una sèrie de normes per a garantir la màxima seguretat i així garantir el compliment de les mesures sanitàries. Al seu torn, un desplegament especial de Policia Local, mai vist abans a la ciutat, ha vetlat pel compliment d'aquesta ordre. Segons afirma l'alcalde, Carlos F. Bielsa, "hem realitzat un gran esforç perquè malgrat la complicada situació sanitària que estem vivint, els nostres menuts i menudes es mereixen continuar tenint una nit il·lusionant".

El propi Bielsa i el regidor de Festes, Toni Arenas, han rebut a Ses Majestats a les portes de l'ajuntament per a donar-los la benvinguda a la ciutat moments abans de començar les desfilades. Eixe moment s'ha aprofitat també per a entregar els premis a les quatre xiquetes guanyadores aquest any del concurs escolar de cartes als Reis Mags d'Orient organitzat des de la regidoria de Promoció del Valencià.

Destacats