Mislata premia el comerç local

L'Ajuntament entrega els III Premis al Comerç Local i les ajudes Xec-Emprén, que destinen 25.500 € a reconéixer la tasca dels comerciants

Guardar

Mislata comerç local
Mislata comerç local

La tercera edició dels Premis al Comerç Local i la segona de les ajudes Xec-Emprén de Mislata ja tenen guanyadors. El centre sociocultural La Fàbrica va acollir ahir al matí la cerimònia de lliurament dels guardons, en un Espai Crea abarrotat de comerciants locals.

Quant als primers, constaven de tres categories. La primera d'elles, reconeixia el manteniment de l'activitat, que va premiar la llarga trajectòria empresarial de tres establiments; Chipi, Baby i Ferreteria Sorribas van ser reconeguts pel seu compromís amb la ciutat de Mislata i van rebre un premi en metàl·lic de 1.000 €, 600 € i 400 € respectivament.

La segona de les categories d'aquests Premis al Comerç Local, la relativa a la participació comercial, tenia com a objectiu reconéixer la implicació dels establiments en les fires i esdeveniments d'impuls comercial promoguts per l'Ajuntament. En aquest apartat, els guanyadors van ser La Culturoteka, Dona 10 i Assessoria Herranz & David; els tres es van emportar el seu corresponent trofeu i un premi en metàl·lic igual a l'anterior categoria.

La tercera de les categories incloïa cinc premis a la creació d'ocupació, reconeixent així l'esforç dels guardonats a crear i mantenir llocs de treball. En aquest apartat van ser premiats: Gestoria López Monserrat (1.800 €), Restaurant Les Brases (1.500 €), Òptica Guaita (1.200 €), i Bar Punt de Trobada i Estudía (1.000 € cadascun).

Després d'aquests reconeixements, es van entregar les ajudes Xec-Emprén, destinades a premiar a aquells que s'han embarcat en l'aventura d'iniciar un nou negoci. Els guardonats per la seua emprenedoria van ser: en la categoria 'Dona', El Bagul de Noa i La teua Botiga Ohana; en la categoria 'Jove', Consultoria Web; en la categoria 'Sènior', Papereria Marvic i Bar Príncep; en l'apartat 'Web', l'empresa online www.tins.es; i en la categoria 'Empresa' van rebre la seua Xec-Emprén Coffee Store, La Calandria, Pequeyo, InterZoo, Colors de Mar, Anahí Estètica, Plantar-te, Top Languages i Modeliters; quinze empreses de recent creació que van rebre un premi en metàl·lic de 1.000 € cadascuna.

Aquesta cerimònia de lliurament dels III Premis al Comerç Local i de les ajudes Xec-Emprén va estar presidida per l'alcalde, Carlos Fernández Bielsa, i el regidor de Comerç, Toni Arenas, qui va aprofitar les paraules de benvinguda a tots els comerciants per a presentar-se com el nou responsable de l'àrea, "un repte que atallaré amb diàleg permanent i amb molta voluntat de millora", afirmava Arenas.

Durant la seua intervenció, l'alcalde va recordar que Mislata compta amb una potent xarxa de petits i mitjans comerços que són la primera font de riquesa i generació d'ús de la ciutat, i que aquests premis són un reconeixement als qui el fan possible. "L'enorme creixement econòmic que ha experimentat Mislata en els últims anys és, en gran part, gràcies a tots vosaltres i vosaltres, els comerços locals", reconeixia Bielsa. A més, va reconéixer l'esforç que fan tots els xicotets negocis per a alçar la persiana cada dia i els va animar "a continuar, a apostar per polítiques sostenibles i a fer entre totes i tots cada vegada una millor ciutat. Des del govern municipal estarem sempre al vostre costat, disposats a col·laborar i a treballar conjuntament en accions que contribuïsquen a la consolidació del sector comercial".

La celebració d'aquesta tercera edició dels premis simbolitza el suport sense fissures del consistori al sector serveis, que amb xicotets gestos com aquest posa el seu gra d'arena perquè el somni de traure cap avant una empresa en temps difícils no siga tan complicat. L'acte va estar amenitzat per la parella de còmics Els germans Coent, que amb la seua actuació van arrancar la riallada del públic assistent amb el seu teatre d'improvisació.

Arxivat a:

Destacats