Mislata lliura els premis als millors dibuixos del concurs del Dia de l'Arbre

Les obres dels guanyadors s'exhibiran en els mupis propers als col·legis del 6 al 20 de febrer

Guardar

premios dibujos Día del Árbol
premios dibujos Día del Árbol

La regidoria de Medi ambient de Mislata i Nemasa han organitzat per quart any consecutiu el concurs de dibuix del Dia de l'Arbre en tots els col·legis de la ciutat, en esta ocasió amb el lema "A Mislata ara també reciclem la matèria orgànica". L'objectiu és, a més de conscienciar als més xicotets de la importància de protegir el nostre entorn natural, seleccionar les imatges que formaran part d'una campanya de conscienciació que eixirà al carrer del 6 al 20 de febrer, ocupant els mupis municipals instal·lats en la via pública.

Després de diverses setmanes preparant les seues creacions, els alumnes dels col·legis de Mislata han presentat les seues creacions en el parc de la Canaleta, durant les jornades de commemoració del Dia de l'Arbre. Una vegada presentats els dibuixos, creats conjuntament per tota la classe, un jurat ha triat als guanyadors i allí mateix els han lliurat el seu corresponent premi, a més d'un obsequi per a tots els participants.

Al lliurament de premis del concurs ha assistit este matí la regidora de Medi ambient i responsable de l'empresa pública Nemasa, Mª Luisa Martínez, qui ha destacat que, després de quatre edicions, este concurs de dibuix "s'ha consolidat ja com una de les principals propostes lúdiques i formatives del curs escolar, que a més perseguix un objectiu clar de conscienciació, perquè els més xicotets aprenguen la importància de respectar i protegir el nostre entorn natural".

A més del concurs de dibuix, la celebració del Dia de l'Arbre en el parc de la Canaleta, en la qual han participat més de mil escolars, ha inclòs altres atractius, com una visita guiada al voltant d'este gran pulmó verd de Mislata, on els xiquets i xiquetes han pogut conèixer les 27 diferents espècies de l'arbrat i les seues necessitats. Després de la visita i abans de començar amb la presentació dels dibuixos, els escolars han gaudit també d'una representació teatral amb els personatges de Naturalix i la Doctora Pol·lució, que posa en valor la importància de mantenir i cuidar els espais verds del planeta, a més de recordar la importància de reciclar.

Destacats