Mislata impulsa la seua nova marca de ciutat amb una imatge més moderna per a mirar cap al futur

Hui s'ha presentat la nova imatge corporativa de l'Ajuntament i la nova marca identitària de ciutat

Guardar

Presentación de la nueva imagen de marca de Mislata
Presentación de la nueva imagen de marca de Mislata

Més moderna, adaptada a les noves tecnologies, amb visió de futur i recuperació després d'una difícil època marcada pel coronavirus. Aquests són els valors que transmet la nova  imatge corporativa de l'Ajuntament de Mislata, amb la qual s'ha redissenyat l'escut del consistori i s'ha creat una nova marca identitària de la ciutat.

Un disseny que ha vist hui la llum i que porta la signatura de Gimeno Gràfic, del reconegut Pepe Gimeno, que fa tan sols uns mesos va rebre el Premi Nacional de Disseny. "Ha sigut difícil aquest redisseny per a respectar un símbol com és l'escut, però amb aquest restyling hem aconseguit separar dos elements: la imatge contemporània de l'Ajuntament i la de la ciutat en si mateixa", ha explicat Gimeno.

En concret, en el nou escut s'han respectat els seus elements, però per a aconseguir un disseny més modern s'han modificat els tons i les formes. S'han simplificat i reduït la proporció dels detalls i de la tipografia, consolidant-se una marca preparada per a reproduir-se en qualsevol format físic i digital, molt dinàmica i amb molta més accessibilitat visual, ha indicat el dissenyador.

Al seu torn, la nova marca de ciutat ve a consolidar l'emblema que s'utilitza ja des de fa anys en moltes publicacions, cartelleria i xarxes socials institucionals, basant-se en l'escultura de l'Almassil de l'escultor mislatero Miquel Navarro, un element del skyline de Mislata que ha calat molt com a símbol de la ciutat i que és molt identificable per tota la ciutadania.

Per a l'alcalde, Carlos Fernández Bielsa, que ha celebrat el treball de Gimeno Gràfic, suposa un retrat més fidel de la ciutat. "Volem que aquesta marca cale en els col·lectius, les associacions, els visitants… perquè som molt més forts, units i amb molts objectius a aconseguir", ha destacat.

Així, tal com ha afegit, amb aquest canvi l'objectiu és mirar cap al futur "i tirar la vista arrere per a adonar-nos dels obstacles que hem hagut d'encarar, com la pandèmia del coronavirus. Hem pogut comprendre la rellevància de les administracions públiques i volem ser un punt i seguit".

 

Destacats