Mislata aposta per pedagogies innovadores en la formació de professors d'Infantil

La regidoria d'Educació i el CEFIRE de la Generalitat acorden la realització de tres cursos per a professionals en La Fàbrica

Guardar

La Fábrica formación profesores pedagogías innovadoras
La Fábrica formación profesores pedagogías innovadoras

Oferir formació als docents sobre la importància del joc en el procés d'aprenentatge en l'etapa que va des dels 0 fins als 6 anys. I en concret, aprofundir en les aplicacions pedagògiques de la tècnica del dibuix amb llums, coneguda com a "Lightpainting". Este és l'objectiu del curs que s'impartirà esta setmana, del 24 al 27 de gener, en el centre sociocultural La Fàbrica de Mislata, dirigit a professionals d'Educació Primària i al que poden accedir també els mestres de la borsa d'interins.

La regidora d'Educació de Mislata, Ana María Julián, i la directora d'infantil del Centre de Formació, Innovació i Recursos Educatius (CEFIRE), Isabel López Albors, van tancar fa uns dies la realització de diverses activitats formatives a Mislata per al professorat d'Infantil. Amb este tipus de cursos, explica Julián, "apostem per les pedagogies innovadores i oferim als professors la possibilitat d'ampliar els seus coneixements, un aspecte que redundarà posteriorment en una millor educació dels nostres xiquets i xiquetes". A més de conéixer estes noves tècniques, els cursos de formació de CEFIRE permeten també als mestres certificar la seua formació contínua.

El de "Lighpainting i educació artística" és el primer dels tres cursos que es faran a Mislata durant el present curs escolar. El següent serà en el mes de març, concretament els dies 6, 8, 13 i 22, i tindrà per títol "Pedagogia i arquitectura. Un diàleg pendent". La tercera de les propostes formatives girarà entorn de la "Pedagogia de la llum" i s'impartirà els dies 8 i 9 de maig i 5 i 6 de juny, també en el centre sociocultural La Fàbrica.

La inscripció a tots els cursos es realitzarà a través de la pàgina web de CEFIRE: www.cefire.edu.gva.es.

Destacats