Mislata amplia l'horari de la sala d'estudi de la Fàbrica fins a les tres del matí

Durant el mes de gener, de dilluns a diumenge, els joves tenen a la seua disposició més de 150 places d’estudi

Guardar

estudiantes-en-el-aula-de-estudio-de-la-fabrica-7
estudiantes-en-el-aula-de-estudio-de-la-fabrica-7

Amb la finalitat de les vacances nadalenques i l'inici dels exàmens de gener, l'Ajuntament de Mislata torna a ampliar l'horari de la sala d'estudi de la Fàbrica fins a les tres del matí, cada dia de la setmana. Ho farà ininterrompudament fins diumenge que ve 29 de gener, amb l'objectiu que els estudiants de Mislata puguen preparar els seus exàmens de la millor forma possible.

Esta mesura no és nova sinó que s'ha aplicat des de fa uns anys, amb la gran acceptació que tenen entre els joves de Mislata les sales d'estudi, tant la del barri del Quint com, sobretot, la del centre sociocultural La Fàbrica, inaugurada fa dos anys. Durant el curs, són milers els joves que opten per estudiar en les dependències municipals, on troben les condicions ideals per a afavorir la concentració i aprofitar millor el seu temps.

La lluminositat del centre sociocultural La Fàbrica, l'equipament de cada punt d'estudi -amb llum pròpia, presa de corrent elèctric i xarxa wifi- i l'ambient de silenci que regna en la sala constitueixen les condicions idònies per a facilitar la concentració dels estudiants. En total, La Fàbrica ofereix més de 150 punts individuals d'estudi.

A més de la Fàbrica, els joves de Mislata també poden preparar els seus exàmens en l'aula d'estudi del Quint, unes instal·lacions que durant el mes de gener també tenen horaris especials: de dilluns a divendres, de 8,30 a 22.30 hores, i dissabtes i diumenges, de 9 a 22.30 hores. I per descomptat en la Biblioteca Central de la plaça 9 d'octubre, la sala del qual d'estudi obri com sempre, de huit del matí a huit de la vesprada.

[related:galleries:1:{orientation:vertical}]

Destacats