Les festes del Bon Pastor es reafirmen per cinqué any consecutiu amb el festival de cornetes i tambors

Cinc bandes de cornetes i tambors de diversos pobles es van donar cita dissabte passat als carrers de Mislata, amb motiu de les festes que organitzen els clavaris del Bon Pastor en l'entorn històric del municipi.

Guardar

asociacion banda cctt
asociacion banda cctt

La plaça de la Moreria en l'entorn històric de Mislata es va tornar a omplir, i ja van cinc anys des que recuperaren les seues festes, de l'harmònic estrèpit de cinc bandes de cornetes i tambors gràcies als organitzadors de les festes del bon pastor.

Els assistents i curiosos que allí es van congregar, van poder gaudir de la trobada que cada any aglutina a bandes de diversos pobles de la rodalia que recorre els carrers més cèntrics de Mislata , com Miguel Hernández i el carrer Major, per concloure al centre neuràlgic de les festes del Bon Pastor, la plaça de la Moreria.

El caràcter obert d'aquesta festa va estar present amb la participació d'altres bandes com la de Asprona, de les quals la banda de Cornetes i Tambors de Mislata va fer d'amfitriona.

El municipi acomiadarà la festa amb actes programats per al cap de setmana, amb una mascletà patrocinada per l'Ajuntament de Mislata, un correfoc, cites gastronòmiques tradicionals i la passejà, que ret homenatge al Bon Pastor.

Arxivat a:

Destacats