La campanya "Mislata, La Suma de Totes i Tots" ix al carrer

En aquesta primera fase del projecte, els veïns i veïnes podran inscriure's per a ser agents socials de participació

Guardar

0017
0017

Sota el lema “Mislata, La Suma de Totes i Tots”, l'Ajuntament va presentar el nou projecte de participació ciutadana que comença a materialitzar-se esta mateixa setmana. Un estand del programa eixirà als carrers durant les pròximes setmanes per a acostar el projecte als diferents barris.

Tota aquella persona que s'acoste a eixe estand trobarà informació sobre els diferents processos participatius que s'han dut a terme en els últims anys i sobre els projectes que ja s'han materialitzat gràcies a ells o que estan a punt de fer-ho, com és l'inici de les obres de remodelació que convertirà les antigues casernes militars en Residència i Centre de Dia, l'ús de les quals va nàixer també d'un procés de participació. Però el més important, és que tot veí o veïna que vulga podrà inscriure's com a agent social de participació per als tallers de dinamització que es realitzaran en la següent fase del projecte.

Esta nova iniciativa de participació ciutadana pretén que els veïns i veïnes donen la seua opinió i proposen quines millores necessiten els barris, alhora que avaluen els serveis municipals i els plans posats en marxa durant els últims anys per l'Ajuntament. Per això, eixos tallers, que es realitzaran en els diferents barris de la ciutat, formaran a eixos agents socials en cultura participativa i dinamitzaran processos deliberatius.

En definitiva, com afirma l'alcalde, Carlos F. Bielsa, “l'objectiu final d'este nou programa de participació ciutadana és que els propis mislaters i mislateres tinguen veu per a triar quin futur volen per a la seua ciutat, tant en l'elecció de projectes urbans com en necessitats assistencials, eines, programes i serveis públics municipals. Tot per a convertir la nostra ciutat en la suma de totes i tots”.

La primera de les tres eixides previstes de l'estand del programa de participació serà este mateix dijous i estarà instal·lat durant tot el dia en la plaça Príncep d'Astúries.

Destacats