L'Escola Municipal de Teatre de Mislata tanca el curs amb l'actuació dels seus alumnes més experimentats

El Grupo Laboratorio representó este fin de semana el musical "Company" de Stephen Son

Guardar

Fin de curso Escuela Municipal Teatro-2
Fin de curso Escuela Municipal Teatro-2

Des de principis del mes de juny, l'Escola Municipal de Teatre de Mislata està celebrant les seues tradicionals mostres de finalització de curs, unes representacions que serveixen per a clausurar l'any lectiu i en les quals actuen tots els seus alumnes, organitzats per grups, en funció del seu nivell interpretatiu.

Entre el 5 de juny i el 3 de juliol, tots els diumenges a la tarda havia programada una representació en el teatre del Centre Cultural a càrrec dels alumnes de l'Escola, amb l'excepció d'aquest cap de setmana passat, on el grup Laboratori, el que conforma l'alumnat més experimentat de l'Escola, ha doblegat representació el dissabte i el diumenge.

El conjunt d'artistes de Mislata es va atrevir amb la representació d'un musical que, fins avui, solament ho havia realitzat el Teatre Lliure de Barcelona en 1997. "Company" és una obra de Stephen Sondheim que relata els episodis de la classe mitjana acomodada.

L'obra destaca per la diversitat artística, tan musical, alternant cançons en anglés, castellà i valencià, com a teatral, amb escenes que van des de l'humor fins a l'amargor. Dirigits per Irene Mira, els alumnes del Grup Laboratori van adaptar tot tipus de balls i cançons demostrant un gran treball actoral.

El repartiment va comptar amb Amparo Antolí, Marta Arce, Miguel Ángel Blasco, Zacarías Bueno, Jesús Boscá, Virginia Caballero, Mª José Diego, Miguel Ángel Herrero, Amelia Morán, David Sanz i Silvia Valdés.

Arxivat a:

Destacats