L'Aula Universitària Sènior de Mislata inicia un nou curs

Guardar

INAUGURACION AULA SENIOR 2019 2
INAUGURACION AULA SENIOR 2019 2

L'Aula Universitària Sènior de Mislata ha iniciat aquesta setmana en el Centre Sociocultural La Fàbrica el curs 2019/2020. Es tracta de la setena edició d'aquest demandat i reeixit programa formatiu, que aquest any estructura el seu pla a través de xerrades i seminaris sobre tres blocs temàtics: Nutrició i Salut, Història de l'Art Valencià i Medi ambient.

Aquest projecte és un dels blocs del Programa de Formació Sènior que l'Ajuntament ofereix a les persones majors i que consta de xerrades, tallers, visites guiades i altres activitats. L'Aula Sènior, en concret, ofereix formació universitària a veïns de més de 50 anys impartida de manera desinteressada per professors de la Universitat de València.

La inauguració del curs acadèmic va arrencar ahir dilluns en el Centre Sociocultural La Fàbrica, amb la visita de l'alcalde, Carlos Fernández Bielsa, la regidora de Cultura i Persones Majors, Pepi Luján, i amb la presentació dels professors que impartiran els diferents mòduls. L'alcalde de la localitat va voler donar la benvinguda als estudiants recordant la relació directa que existeix entre l'educació i la millora de la qualitat de vida. “Sou persones actives i dinàmiques. Aquesta Aula Sènior està dissenyada per a obrir la ment a noves oportunitats, a continuar fent-vos preguntes i a incentivar-vos a consumir cultura per a així continuar creixent com a persones, perquè l'aprenentatge continu és imprescindible per a la nostra formació vital”.

Qui també va tenir paraules d'ànim per als alumnes i alumnes inscrits va ser Pepi Luján, que va destacar que “oferir aquests mòduls és evitar perdre's en un món que canvia constantment i que avança a una velocitat de vertigen. Aprenent i formant-vos podeu participar plenament en temes que s'actualitzen diàriament.”

L'Aula Sènior va néixer amb l'objectiu de donar als majors una formació més exigent per a aconseguir major coneixement i poder participar més activament en la societat, i cada any té major acceptació. Els més de 70 alumnes, a més de la formació en aquests tres blocs temàtics, podran participar també tots els últims dimarts de cada mes en un cinefòrum, visionant diferents pel·lícules i comentant-les entre tots en finalitzar les projeccions.

Destacats