Els veïns del barri de la Moreria culminen les seves festes del Bon Pastor

Guardar

Passejà fiestas Buen Pastor-8
Passejà fiestas Buen Pastor-8

El barri de la Moreria de Mislata ha culminat aquest cap de setmana les seues tradicionals festes en honor al Bon Pastor, una de les manifestacions festives amb més història i tradició de la ciutat.

Encara que les festes van començar el passat 17 de juny, aquest cap de setmana s'han celebrat els actes de major pes, amb nombroses activitats per a veïns de totes les edats. El divendres a la nit els veïns del barri van sopar a l'aire lliure en l'emblemàtic Hort de Sendra, una barbacoa que va estar seguida d'uns play-back i de l'actuació de Francisco Jackson.

La jornada del dissabte va ser el dia gran de les festes, amb la tradicional passejà en honor al Bon Pastor. Amenitzada per la música de la banda de Cornetes i Tambors de Mislata, els festers de la comissió van treure la imatge del Bon Pastor per recórrer els carrers del barri acompanyada d'una multitud de veïns. L'alcalde, Carlos Fernández Bielsa, el regidor de Tradicions, Francisco Herrero, i diversos membres de la Corporació Municipal van participar al costat dels veïns del barri en la passejà. Ja a la nit, el programa va seguir amb un sopar al carrer Bon Pastor i un correfoc a càrrec de Els Dimonis de Mislata.

El diumenge va ser l'últim dia festiu, una jornada carregada d'actes que va començar amb la gran diana i va seguir amb la missa en honor al Bon Pastor, la mascletà, una degustació de arròs amb fesols i naps, la cavalcada i una traca final de colors que va posar el punt final a tots els actes d'aquest any.

Arxivat a:

Destacats