Cooltura Jove Sessions acosta la música, el cinema i les arts escèniques als joves de Mislata

La iniciativa aglutina tota la programació cultural dirigida al públic juvenil

Guardar

mislata jove sessions
mislata jove sessions

Els Centres Joves de Mislata són un dels serveis més dinàmics i actius de la ciutat. Durant tot l'any ofereixen als i les joves una completa programació de cursos, tallers i activitats de tota mena, a més dels serveis habituals en els seus dos centres d'aula d'estudi, bookcrossing i assessorament en general. Dins de tota aquesta programació, des del mes de febrer passat, totes les activitats culturals s'agrupen dins del programa denominat Cooltura Jove Sessions. Un programa que al seu torn es divideix en quatre vessants: arts escèniques, música, màgia i cinema.

El programa es va iniciar amb una funció de teatre d'improvisació a càrrec de Cia Guerrilla Impro, a la qual va seguir una segona sessió de cinema, amb la projecció de la pel·lícula La Trucada. Totes dues activitats van tindre un gran acolliment de públic, que es va tornar a repetir divendres passat en el Centre Jove del Mercat, on el mag Nuel Galà va presentar el seu espectacle per a tota la família Pensa una carta, en el qual diversió i màgia es van unir per al gaudi d'un públic que va omplir la sala. Una funció que no van voler perdre's el regidor de Joventut, Ximo Moreno, i altres membres del govern municipal. “Des d'aquest govern sempre hem fet una gran aposta per la cultura, i el seu foment i també el d'un oci saludable entre la joventut és una de les nostres prioritats”, afirmava Ximo Moreno després de participar en la funció.

Aquest pròxim divendres és el torn de la música en Cooltura Jove Sessions. El Centre Jove del Mercat acollirà la presentació del nou treball de Raven, un grup de música pop-rock format per joves mislaters, els qui presentaran el seu repertori en acústic amb versions de clàssics.

Totes aquestes sessions culturals incloses dins del programa són gratuïtes i, a part de la funció, activitat o concert programats sempre hi ha alguna sorpresa per als i les assistents. Durant les temporades d'hivern, primavera i tardor, les sessions es realitzen en el Centre Jove del Mercat, però a l'estiu la idea és traure al carrer les activitats programades, per a gaudir també de la cultura a l'aire lliure.

Destacats