Una residència de Massanassa registra un brot amb 110 usuaris positius i 14 treballadors

Guardar

Tercera edat
Tercera edat

La residència Solimar de Massanassa ha registrat un brot de coronavirus que ha deixat a 110 usuaris afectats, encara que la majoria són asimptomàtic, i 14 treballadors, segons han confirmat fonts del grup a Europa Press.

El centre, amb capacitat per a 140 places per a estades temporals o permanents, està baix intervenció de la Conselleria de Sanitat des del passat 21 de desembre. Onze dels residents afectats estan hospitalitzats, encara que no revisten gravetat.

La residència manté informats de manera contínua als familiars dels usuaris i els trasllada, en un comunicat intern, que lamenta la situació "tan excepcional" que s'ha generat com a conseqüència de la pandèmia i agraeix la comprensió i implicació de les famílies.

Des del grup es destaca que els treballadors del centre es fan proves PCR cada dues setmanes i disposen també suficient emmagatzematge de les d'antígens per a test d'urgència.

Es dóna la circumstància que Massanassa és una de les 29 localitats per a les quals la Generalitat valenciana ha decretat aquest dimarts el tancament perimetral davant la incidència de casos de coronavirus.

Destacats