Manises tanca definitivament la piscina coberta i escometrà una reforma integral per a millorar la instal·lació esportiva

Guardar

piscina
piscina

Manises remodelarà la piscina coberta. L’Ajuntament i la gestora han rescindit el contracte que tenien, per a poder reformar la instal·lació esportiva i reobrir-la de nou. La concessionària s’encarregarà de comunicar a totes les persones abonades aquest tancament permanent, una vegada ho acorde el ple del consistori.La piscina coberta de Manises es va inaugurar en 2006. Des del moment de la seua creació, l’espai esportiu ha tingut deficiències estructurals. La falta de manteniment i els desperfectes acumulats durant 14 anys, han deteriorat a poc a poc tota la infraestructura i han fet impossible la reobertura de la piscina després del tancament per la pandèmia.

Ara,gestora i Ajuntament de Manises han decidit rescindir el contracte per a poder començar el procés de remodelació de les instal·lacions que garantisquen la pràctica de l’esport. La concessionària està retornant les quantitats a les persones usuàries, corresponents als mesos de 2020 en els quals la piscina ha estat tancada. El procés de reembossament acabarà el 15 de gener. El consistori, d’altra banda, encarregarà el projecte de reforma en 2021 per a recuperar la piscina coberta amb totes les garanties de seguretat.

Aquesta rescissió del contracte amb la concessionària de la piscina és un primer pas per a renovar les instal·lacions en tots els sentits. L’acord es portarà a ple la setmana vinent en una sessió extraordinària.

Destacats