Manises prorroga els pressupostos per a 2020

Guardar

manises
manises

L'Ajuntament de Manises prorrogarà els pressupostos per a 2020 després dels vots a favor de l'esmena a la totalitat presentada pel Partit Popular de Manises que ha sigut recolzada pels altres partits de dreta Ciudadanos i Vox. A més a més, l'abstenció del Partit Socialista de Manises ha facilitat finalment que el pressupost, en principi, es prorrogue i no s'accepte la proposta de l'equip de govern en relació amb els pressupostos de 2020.

Segons paraules de l'alcalde de Manises "després de setmanes negociant amb el PSOE de Manises, hem acceptat tot el plantejament econòmic que modificava partides pressupostàries per un import del voltant de 300.000 € i, finalment, aquest matí, en un últim intent de negociar el pressupost, els socialistes de Manises s'han descarat fent peticions totalment inacceptables per impedir que l'Ajuntament utilitze recursos, com s'estava fent fins ara, per tal de bloquejar la gestió de l'actual equip de govern».

«És lamentable que després de setmanes de negociacions no s'arribe a un acord i no es presente un pressupost a la mida del que els i les maniseres necessiten", ha afegit l'alcalde de Manises.

Per la seua banda, el regidor d'Hisenda de l'Ajuntament de Manises, Guillermo Martínez, ha recriminat al portaveu del Partit Popular que «en les comissions informatives i en la reunió de pressupostos que hem mantingut amb el Partit Popular de Manises no heu mostrat interés per aprovar el pressupost i ara, a última hora, presenteu aquesta esmena a la totalitat».

«És una falta de responsabilitat per part de tots els partits de l'oposició bloquejar l'activitat de l'Ajuntament que com a conseqüència directa serà la ciutadania qui es veja afectada», ha afegit el regidor d'Hisenda. «Amb uns pressupostos prorrogats, la gestió prevista ordinària de l'Ajuntament es complica molt», ha conclòs Martínez.

Destacats