Manises prepara la I Setmana de la Diversitat Funcional

Guardar

2019 12 02 CARTEL SEMANA DIV
2019 12 02 CARTEL SEMANA DIV

L'Ajuntament de Manises, a través de la Regidoria de Progrés Social, ha programat diverses activitats del 2 al 4 de desembre amb motiu de la Setmana de la Diversitat Funcional.

El dilluns 2 de desembre tindrà lloc l'obertura de la Setmana a la Casa de Cultura, on assistirà l'alcalde de Manises, Jesús Borràs i Sanchis, i la Presidenta de l'Associació Projecte Empar, Ángeles Dimas Nuñez. Després de la inauguració, se celebrarà una conferència a càrrec de María Antonia Ferrús Pérez, Presidenta del Patronat Intermunicipal Francisco Esteve, que porta per títol “Reptes i desafiaments del Moviment Associatiu de la Discapacitat Funcional”.

El dia 3 de desembre està dedicat a la visibilització i convivència cívica, i per això s'han programat diferents activitats a la Plaça Rafael Atard on pot participar tota la ciutadania. De 10 a 12 hores es realitzaran uns tallers d'educació ambiental amb la col·laboració d'Inspira’t. Més tard, quan finalitzen aquestos tallers, es donarà cita una masterclass de zumba a càrrec de David Agramunt per amenitzar la jornada. A les 13 hores se celebrarà una actuació a càrrec del grup de teatre Antares i la seua obra “Mujer Florero”. Finalment, per a finalitzar el matí, es cuinarà una paella gegant per a totes i tots els que participen en estes activitats. Eixa mateixa vesprada, a les 18 hores, tindrà lloc l'actuació del grup Circ Social “La Finestra Inclusiva”, amb l'obra “La fórmula de la felicidad”.

Els actes continuen el dia 4 de desembre amb l'actuació del grup d'expressió corporal de l'Associació Projecte Empar, al Teatre Germanies, que representarà l'obra “El robatori de la finca manisera”.

Segons Carlos López (APM- Compromís), regidor de Progrés Social de l'Ajuntament de Manises, “és la primera vegada que organitzem una setmana repleta d'actes entorn a la Diversitat Funcional i esperem comptar amb la participació de totes i tots els veïns de Manises”. En les activitats col·laboren l'Ajuntament de Manises, el Patronat Francisco Esteve, l'Associació de Dones Antares Manises i el grup de circ social “La Finestra”, Compartimos Sonrisas, Hermanos Agramunt, Pascual Plaza S.L y Solumed.

Destacats