Manises es prepara per a la seua III Setmana de l'Esport

Guardar

Setmana Esport Manises
Setmana Esport Manises

L’Ajuntament de Manises, a través de la Regidoria d’Esports, ha organitzat multitud d’activitats del 21 al 27 d’octubre amb motiu de la celebració de la III Setmana de l’Esport.

Les activitats arrancaren el dilluns, 21 d’octubre, als 17.30 h amb una exhibició de Patinatge a la plaça Rafael Atard. L'endemà a les 19 h serà el torn del Ball Esportiu. El punt més àlgid de la setmana arribarà dimecres, 23 d’octubre, amb la Gala de l’Esport que se celebrarà als 19 h a l’Auditori Germanies i on és lliurarà: el premi “Millor esportista de l’any” a l’atleta manisera Yurena Hueso García, el premi “Millor club de l’any” al Club de Natació Fènix Manises i el premi “Tota una vida dedicada a l’esport” a l’atleta sènior del Club Tragaleguas Julián Morales Martínez. A l’esdeveniment també és farà una menció especial al triatleta Roberto Sánchez Castejón, al nadador Ramón Calatayud Rams i al karateka Javier Oña Tudela.

Dijous, 24 d’octubre, la plaça Rafael Atard acollirà una classe participativa de Ioga als 19 h. L'endemà, divendres 23, als 10 del matí, se celebrarà el Duatló Escolar Tragaleguas a la Ciutat de l’Oci i l’Esport.

Dissabte, 26 d’octubre, de 10.00 a 21.00 hores tindrà lloc una jornada d’exposicions i exhibicions dels clubs i escoles de Manises a la plaça Rafael Atard, a més d’una truita gegant a les 14 hores. Finalment, la III Setmana de l’Esport conclourà diumenge, 27 d’octubre, amb la celebració de la marxa solidària Runcàncer amb eixida als 11 del matí també dónes de la plaça. Aquest mateix matí, als 9 h, el Club Natació Fènix ha organitzat la Trobada Comarcal de Natació a la piscina municipal coberta.

Segons el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Manises, Guillermo Martínez, «amb aquesta setmana tractem de fomentar un estil de vida saludable aproximant els diferents esports a la ciutadania, amb exhibicions, mostres i esdeveniments. A més, la Setmana de l’Esport és una finestra per al fet que els veïns i veïnes de Manises puguen veure de primera mà totes les opcions esportives dels que disposa la nostra localitat».

Destacats