Manises compta amb noves zones restaurades pel taller d'ocupació “Manises 2018”

Guardar

2019 12 20 finalitza taller ocupació
2019 12 20 finalitza taller ocupació

L'Ajuntament de Manises, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica, ha finalitzat el taller d'ocupació “Manises 2018”. Aquest programa mixt d'ocupació i formació amb subvenció del SERVEF i de la Unió Europea, ha suposat una important aposta de la Regidoria de Promoció Econòmica en matèria econòmica.

Amb una duració de 12 mesos, “Manises 2018” ha comptat amb 30 alumnes i la incorporació de 6 persones d'equip directiu. L'objectiu d'aquest taller era doble, d'una banda, millorar l'entorn al municipi per adaptar espais a usos per a la ciutadania, i d'una altra, que els alumnes pogueren formar-se i treballar durant tot un any. Els 30 alumnes han sigut acreditats amb un certificat de professionalitat que millorarà la seua posterior incorporació a una ocupació de qualitat.

Segons paraules del regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Manises, Rafael Mercader (Podem), “aquests tallers suposen una aposta cap a la inserció social i professional dels grups socials amb majors dificultats”.

Les persones participants han realitzat diferents obres de millora al municipi: obra d'urbanització i paviments, instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes i pintura industrial en construcció. Es tractava de realitzar treballs encaminats a millorar l'entorn de través de projectes de rehabilitació d'instal·lacions i edificis públics i de creació de zones verds com la del Bosc Urbà en la Ciutat de l'Oci i l'Esport. El Passeig de Joan Fuster, la façana del poliesportiu de la zona Xiprerets, la instal·lació de fibra òptica i nombroses voreres i embornals són alguns dels eixos sobre els quals ha versat aquest nou Taller d'Ocupació.

Destacats