La Conselleria de Sanitat Pública recolza a Manises en la restitució del servei de pediatria de Xiprerets

Guardar

manises
manises

L’alcalde de Manises, Jesús Borràs i Sanchis, ha mantingut una reunió hui amb la secretària autonòmica de Salut Pública i Sistema Sanitari Públic, Isaura Navarro, per tal de traslladar la problemàtica de la inesperada falta de pediatres a Manises.

“Des de la secretaria autonòmica hem traslladat a l’alcalde de Manises la informació que necessita per a continuar reivindicant que se done una assistència sanitària com cal”, ha assenyalat Isaura Navarro.

Tant l’alcalde de Manises com la secretaria autonòmica han coincidit en afirmar que “els pediatres que hi havia s’han de recuperar perquè tota la població de Manises ha de tindre els mateixos drets i una bona atenció sanitària merescuda”.

Segons paraules de la secretària autonòmica “el que és més urgent és recuperar per a la gestió pública l’assistència sanitària de tota la Comunitat i, que no queden espais en la gestió privada en els quals es fan coses com prendre decisions contràries a la bona assistència com és el cas que ens ocupa al retirar pediatres deixant la zona sense assistència pediàtrica”.

Després de la reunió mantinguda hui “podem afirmar que tenim el recolzament total de la Conselleria per resoldre aquesta situació. Des de l’equip de govern format per APM-Compromís i Podem lluitarem i farem tot el que estiga en la nostra mà per què es restituïsca de manera immediata el servei de pediatria del centre de salut de Xiprerets” ha conclós l’alcalde de Manises.

Destacats