L'Ajuntament de Manises 'parla' amb els seus veïns en l'Assemblea Ciutadana

Guardar

2019 11 30 Asamblea Ciudadana (2)
2019 11 30 Asamblea Ciudadana (2)

Dissabte passat 30 de novembre es va celebrar a la Casa de Cultura de Manises una Assemblea Ciutadana oberta al públic. Durant l'acte, els membres de l'equip de govern, conformat per APM-Compromís i Podemos, van explicar els diversos projectes que s'estan duent a terme en cada àrea, així com els previstos en el futur.

Després, va tindre lloc una ronda de preguntes en la qual les veïnes i veïns del municipi van participar lliurement en el debat per aclarir tota mena de dubtes. Les qüestions que més es van tractar van ser aquelles relacionades amb l'àrea d'urbanisme (en concret la falta d'infraestructures a les urbanitzacions), encara que també van eixir temes a debat com els Pressupostos Municipals per a 2020, l'estat de la piscina coberta municipal, l'arreplega d'excrements als carrers, la contaminació lumínica, o el soroll a la Plaça Dos de Mayo en falles, entre altres qüestions. Entre les propostes que van suggerir els assistents a l'assemblea, la de reduir l'import destinat a subvencions a entitats i dedicar els recursos a potenciar el cooperativisme i la construcció de carril bici unint amb altres municipis fins a València i implantació del Valenbisi.

La regidora de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Manises, M.ª Irene Camps (Podemos), destaca “la bona acollida que tenen aquesta tipus de trobades en què les veïnes i veïns de Manises poden resoldre de manera directa els seus dubtes amb l'equip de govern”.

Destacats