Joves manisers i el govern de la localitat posen punts en comú amb "Els i les joves no passem"

Guardar

2019 10 02 Els i les joves no passem
2019 10 02 Els i les joves no passem

L'Escola de Ciutadania, dins del seu cicle de conferències, ha celebrat la jornada 'Els i les joves no passem' a la Casa de Cultura de Manises amb la col·laboració de les Regidories de Joventut i Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Manises.

La jornada ha comptat amb els testimoniatges de joves que formen part d'associacions juvenils, i amb la intervenció de l'alcalde de Manises, Jesús Borràs i Sanchis, el Secretari General de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), Jesús Martí, i la Directora General de Participació de la Generalitat Valenciana i María Jesús Pérez Galant. De la mateixa manera, s'ha debatut sobre diferents metodologies d'actuació i alternatives que permeten la integració de les noves generacions en la resolució dels assumptes públics.

Segons la regidora de Joventut i Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Manises, Irene Camps, que també ha assistit a l'acte, «aquesta jornada ha sigut una oportunitat en la qual joves i responsables tècnics han pogut compartir perspectives sobre la construcció d'una joventut més activa que permeta avançar cap a una ciutadania més compromesa i participativa».

Destacats