El projecte UE 30.1 es fa realitat a Manises

Guardar

2019 10 07 30.1
2019 10 07 30.1

L'Ajuntament de Manises, a través de la Regidoria d'Urbanisme, ha invertit 739.405,19 euros per finalitzar la urbanització de la unitat d'execució 30.1 situada a la zona de Faitanar de la localitat (entrada a Manises per la carretera CV-371).

Després d'aconseguir desbloquejar administrativament el projecte de la unitat d'execució 30.1 al mes de febrer, ja s'han pogut iniciar els treballs per tal de finalitzar aquesta obra no acabada a causa dels impagaments de l'anterior agent urbanitzador i als errors en els costos que s'havien de repercutir als propietaris de la unitat.

Aquestes obres que acaben d'iniciar-se estaran dividides en tres actuacions. En primer lloc, es tracta de finalitzar les obres que des de 2013 estan paralitzades. La segona actuació seran obres que repararan el deteriorament dels elements ja existents que a causa de actes vandàlics o al pas del temps requereixen en l'actualitat d'un manteniment específic. Per últim, es realitzaran obres integrades a aquest projecte per tal de millorar l'accessibilitat i la sostenibilitat de la zona.

Segons el regidor d'Urbanisme de l'Ajuntament de Manises, Rafael Mercader, «l'inici d'aquestes obres és una molt bona notícia, fruit de l'incansable treball del departament. Amb aquestes obres es garanteix la transformació de la zona en una més sostenible i de qualitat, en benefici de la ciutadania de Manises».

Entre les tasques que es duran a terme està la creació de tres noves zones verdes de jardí mediterrani més ecològic que l'inicialment previst; la conservació i integració del traçat de la séquia de Quart Benàger, així com el fumeral històric que es troba al centre de l'actuació.

Reparar les voreres, eliminar les tanques provisionals de Rafael Valls i millorar l'enllumenat de la zona seran altres de les actuacions que es faran durant els pròxims mesos.

Destacats