La Mancomunitat de l'Horta Sud incorpora a la seua plantilla a quatre joves del programa “Avalem Joves Plus”

La Mancomunitat de l'Horta Sud reforça amb les incorporacions els departaments de comunicació, administració i informàtica.

Guardar

Avalem Joves Mancomunitat Horta Sud
Avalem Joves Mancomunitat Horta Sud

La Mancomunitat de l'Horta Sud ha incorporat a quatre joves, dos homes i dues dones, a la seua plantilla dins del programa "Avalem Joves Plus" de la Generalitat Valenciana en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil. D'aquesta forma l'entitat intermunicipal reforça els departaments de comunicació, administració i informàtica.

Una dissenyadora gràfica, un informàtic i dos auxiliars administratius són els llocs que l'entitat supramunicipal ha cobert amb aquestes incorporacions. La presidenta de la Mancomunitat de l'Horta Sud, Eva Sanz, els ha rebut aquest matí i els ha donat la benvinguda. "Esperem que la relació siga la més fructífera possible per les dues parts. Que ens aporten valor amb els seus coneixements i de les seues ganes de treballar i que alhora ells i elles puguen adquirir l'experiència necessària per a desembolicar-se en el mercat de treball", ha explicat.

Les quatre persones han sigut contractades per un període de 12 mesos. En tots els casos són joves de la comarca amb formació, però sense experiència professional que gràcies a aquest pla gaudiran d'una experiència personal i professional plenament dissenyada i integrada en el seu actual entorn de treball que millorarà la seua ocupabilitat acumulant una experiència en què els genere noves oportunitats d'ocupació.

Destacats