Metrovalència més prop de Catarroja amb una connexió directa amb l’estació de Paiporta

Catarroja aconsegueix fer realitat una reivindicació histórica, la connexió directa amb la xarxa de Metrovalència, millorant les comunicacions i l’accés per transport públic a la ciutat de València

Guardar

MetroValencia Catarroja
MetroValencia Catarroja

L'Autoritat de Transport Metropolità de Valencia (ATMV) posarà en funcionament des de l'1 de març una nova línia de Metrobus que possibilita connexió d'Albal, Catarroja, Massanassa, Alfafar, Benetússer i Paiporta amb l'estació de metro de Paiporta. Una nova infraestructura pública que millora les nostres connexions, vertebra la comarca i ens acosta a la xarxa Metrovalència.

"Estem davant d'un dia històric per a Catarroja, ja que s'han complit les reivindicacions que des de fa anys demanaven, un servei de transport públic de qualitat que ens facilite les tasques intercomarcals i amb la ciutat de València, acurtant temps i alleugerint el trànsit rodat al nostre municipi", ha explicat Jesús Monzó, alcalde de Catarroja. "Es tracta d'una notícia que estàvem esperant amb molta il·lusió, ja que facilitarà molt la vida a moltes famílies que demanaven un transport públic millor i que gràcies al govern del Botànic a partir de l'1 de març es convertirà en una realitat", ha declarat Lorena Silvent, vicealcaldessa de Catarroja.

Aquesta nova línia compta amb un total de 31 expedicions d'anada i 31 de tornada amb una duració del trajecte de 35 minuts. A més el servei comptarà amb dos autobusos per als trajectes d'anada i tornada, el primer començant en Albal a les 5.25 de la matinada, i en Paiporta a les 6.00, finalitzant la ronda a les 23.30 en Paiporta i a les 0.15 en Albal.

La presentació del nou servei ha tingut lloc al municipi d'Albal, lloc d'on partirà el primer dels autobusos. A aquesta cita han acudit els màxims representants dels municipis involucrats que han rebut la notícia de la mà del conseller d'Infraestructures, Arcadi España. Una informació que ve a significar la materialització de les reivindicacions d'aquests municipis per una millor connexió amb la línia 7 de Metrovalència.

Destacats