La Policia Local de Catarroja es reforça amb 7 nous agents

Guardar

Policia de Catarroja
Policia de Catarroja

L'Ajuntament de Catarroja ha reforçat la plantilla de la seua policia municipal amb 7 nous agents. Aquest dimarts ha sigut la presentació del nou equip que permetrà al cos local realitzar de manera encara més eficient les labors de seguretat en el municipi.

Aquestes set places s'han cobert amb personal interí gràcies a un conveni signat amb l'Ajuntament d'Almussafes, pel qual s'ha pogut accedir a la borsa d'ocupació d'aquest municipi. Les vacants estan previstes en les OP de 2019 i 2020, però, donada la necessitat d'ampliar la plantilla de la policia local es va optar per buscar altres vies que redundaren en la millora de la qualitat d'aquest servei, reconegut com a fonamental per l'Ajuntament de Catarroja en les condecoracions 9 d'octubre.

Les noves incorporacions reforçaran les labors de trànsit i control de la via pública del municipi, així com la vigilància en parcs i jardins, enfortint a la policia de proximitat o de barri. També, els set nous agents permetran que Catarroja compte amb una nova unitat mòbil elevant a tres amb les quals comptarà el municipi a partir d'ara.

L'acte de benvinguda dels nous agents ha estat presidit per l'alcalde, Jesús Monzó i la vicealcaldessa, Lorena Silvent, a més ha comptat amb la presència de Beatriz Sierra, regidora d'Igualtat i Benestar Animal, dues funcions que compten amb una gran relació amb la policia local a través de diferents accions, com el servei VIOGEN (lluita contra la violència de gènere) i la patrulla de protecció animal.

Finalment, acompanyant als agents ha estat Francisco Selma, Intendent en Cap de la Policia Local de Catarroja, qui ha agraït la seua predisposició a treballar per la ciutadania. Selma, ha dirigit unes paraules als nous integrants del cos elogiant la tasca que a partir d'ara exerciran per Catarroja i oferint-los la seua experiència de més de 30 anys al servei dels catarrogins i catarrogines.

Destacats