La piscina municipal de Catarroja ja està oberta per a la temporada d'estiu

La piscina d'estiu de Catarroja romandrà oberta els caps de setmana fins a la 1 de la matinada

Guardar

piscina catarroja
piscina catarroja

A partir del passat 1 de juny, la piscina municipal de l'Ajuntament de Catarroja, situada al Camí Veïnal, número 3, va obrir les seues portes.

Els veïns i veïnes de Catarroja ja tenen una fórmula per a combatre la calor, fins i tot a les nits, ja que aquesta piscina descobrira es mantindrà oberta fins a la 1 del la matinada durant els caps de setmana fins a l'1 de setembre.

Horari de la piscina d'estiu de Catarroja

Fins al pròxim 31 d'agost, la piscina descoberta municipal de Catarroja es mantindrà oberta de diumenge a dijous des de les 10.30 fins a les 20 hores, de manera ininterrompuda.

Per part seua, els divendres i dissabtes es podrà gaudir d'ella fins a l'una del matí ininterrompudament també. Així, els i les banyistes podran donar-se un capbussó a la llum de la lluna tots els caps de setmana durant aquests dos mesos.

A partir de l'1 de setembre i fins al seu tancament el dia 15, l'horari serà de nou de 10.30 a 20 hores tots els dies.

Preus de la piscina municipal de Catarroja

L'entrada general per a accedir al bany lliure en la piscina descoberta de Catarroja són 2,70 € per al públic de 20 a 59 anys. Per part seua, l'entrada reduïda es podrà aplicar a menors de 20 i majors de 60, així com persones amb diversitat funcional, per tan sols 1,50 €.

També es podrà gaudir de bons de 15 entrades, per 26,60 € (14,60 euros en el cas del bo reduït).

Finalment, per als més apassionats de les piscines, s'ofereixen bons de temporada, amb els quals es pot gaudir de la piscina de manera il·limitada a partir del dia que es traga fins al 15 de setembre. Hi ha diferents modalitats:

El bo general de temporada són 106,60 €. Però també hi ha disponible un abonament familiar, per 159,80 fins a 3 membres (seran 26,70 euros més a partir d'una quarta persona).

Per part seua, els bons per a persones de 4 a 13 anys costaran tan sols 53,30 €; i per a persones de 14 a 19 79,90 €. I finalment, l'abonament reduït (majors de 60 anys o pensionistes i persones amb diversitat funcional) serà per 53,25 €.

Destacats