L’Ajuntament Catarroja va donar treball a 141 persones durant 2020

Guardar

Treball Catarroja
Treball Catarroja

L'Ajuntament de Catarroja mitjançant els diferents plans d'ocupació i formació, a més de recursos propis ha pogut oferir un treball a 141 persones durant 2020. Els diferents projectes als que s'ha acollit l'administració local han donat l'oportunitat de tindre accés al mercat laboral a sectors de la població amb dificultat per a accedir a l'ocupació.

Es tracta dels plans d'ocupació EMCORP, EMPUJU, EMCUJU, ECOVID, Taller d’Ocupació del Port de Catarroja als quals s'ha acollit l'Ajuntament durant aquest any i que han sigut seleccionats mitjançant el Labora. Totes aquestes ofertes es publiquen en el tauler d'anuncis de la web municipal perquè la ciutadania que així ho considere puga acudir al seu centre a sol·licitar-la. També, amb recursos propis, s'ha donat formació i ocupació a 35 dones en un taller de recursos online, així com 5 contractes de peons per a la neteja de canals i 7 persones que han estat en pràctiques en la plantilla municipal.

"L'Ajuntament de Catarroja pot ser un primer contacte amb l'administració publica per a treballadores i treballadors del municipi que volen llaurar una trajectòria en l'administració, així com una oportunitat per a sectors en risc d'exclusió o amb dificultats conjunturals per a accedir a una ocupació. Per això des de personal busquem totes les opcions possibles per a poder donar una oportunitat i també per a reforçar la nostra plantilla o serveis amb el talent de catarrogines i catarrogins", explica Lourdes Rodriguez, regifora d’impuls econòmic.

Destacats