Eugeni Alemany regala somriures als més de 1.000 assistents al Berenar dels Majors de Catarroja

Guardar

Berenar dels Majors Foto 2
Berenar dels Majors Foto 2

Eugeni Alemany va ser l'amfitrió perfecte per al tradicional ‘Berenar dels Majors’ de Catarroja. Una cita ineludible en el programa de festejos local que va tindre al còmic valencià com a contrapunt ideal a una vetlada que va incloure, riures, regals i música per a homenatjar els majors del municipi.

Una vegada més la Plaça del Mercat va acollir als més de 1.000 comensals que es van reunir en un ambient festiu a celebrar una jornada dedicada a elles i ells, amb l’organització de la regidoria de Persones Majors. Un sopar amb espectacle, el que va posar l'humorista valencià Eugeni Alemany que va fer riure al públic convidat i també a les desenes d'admiradors que es van acostar per a gaudir de les seues bromes i jocs de paraules.

Entre els 1.000 comensals va destacar una convidada molt especial, Dolores Mayo, qui als seus 100 anys, acabats de complir aquest mes de juliol, va assistir en companyia dels seus familiars a gaudir d'aquest esdeveniment festiu.

Finalment, els participants en el berenar, que prèviament van haver de retirar un tiquet de manera gratuïta per a la seua assistència, van participar en un sorteig amb diferents regals gentilesa de les empreses locals: Arrels Ortopèdia Tècnica, Llibertad Zanón Fotografía i Cajamar.

Destacats