Els Reis Mags visiten Catarroja amb una atmosfera d'il·lusió i màgia més viva que mai

Melcior, Gaspar i Baltasar van visitar els xiquets i xiquetes com a fermall d’or a un gran espectacle de circ infantil

Guardar

Els Reis Mags visiten Catarroja amb una atmosfera d'il·lusió i màgia més viva que mai

La màgia i la il·lusió no s'han quedat difuminades per la pandèmia de la COVID-19, sinó tot el contrari. El 5 de gener, els Reis Mags d'Orient van visitar totes les cases com cada any i els xiquets i xiquetes de Catarroja, malgrat no tindre la tradicional cavalcada, van gaudir de la seua visita a la vesprada en el Teatre Auditori de Catarroja (TAC).

I és que la seua visita va ser el fermall d'or al gran espectacle de circ infantil 'Kibo y la grandeza de las pequeñas cosas', en la qual diversos acròbates van crear una atmosfera màgica prèvia a la nit que reuneix més il·lusió de l'any. Ho van fer en dues sessions retransmeses també per streaming i marcades pels estrictes protocols de seguretat que requereix la pandèmia en el TAC en les quals, després de conéixer els somnis de Kibo, Les seues Majestats van pujar a l'escenari per a saludar a les famílies de Catarroja.

Lorena Silvent, vicealcaldessa i regidora de Seguretat Ciutadana, va explicar que des de l'ajuntament s'ha treballat per a aconseguir una alternativa a la tradicional cavalcada de Reis: "Perquè la il·lusió estiga més viva que mai entre els més xicotets i xicotetes de la casa, hem optat per aquest espectacle en el qual s'han pres totes les mesures de seguretat marcades per les autoritats sanitàries, des de la presa de temperatura fins al control d'aforament, perquè la visita de Les seues Majestats siga tan segura com siga possible i eixa il·lusió pervisca".

En la mateixa línia es va situar l'alcalde, Jesús Monzó, que va assenyalar que aquesta trobada amb els Reis Mags es tracta de la recompensa al comportament responsable que han tingut durant els mesos de confinament i amb la nova normalitat. "Han sigut tot un exemple tot aquest temps no sols quedant-se a casa, sinó complint amb el rigorós protocol de seguretat que hi ha en els centres, per la qual cosa es mereixien aquesta visita", va explicar.

Així, el primer edil va destacar les mesures adoptades en el TAC, "un espai segur" en el qual es va poder comprovar "que la il·lusió continua palpable" malgrat les circumstàncies: "Véiem necessari que vingueren tant els Reis Mags d'Orient com Papà Noel, que el passat 24 de desembre va recórrer els carrers de Catarroja amb un descapotable perquè totes les famílies ho veren des de les seues cases. La il·lusió és necessària, i més ara amb aquesta situació".

Melcior, Gaspar i Baltasar van començar així el seu recorregut per Catarroja en la nit més màgica de l'any, en la qual, com ells mateixos van explicar, premiarien la "valentia i responsabilitat que han demostrat durant tot aquest temps". "Tenim constància que els xiquets i xiquetes de Catarroja s'han portat molt bé, així que demanem que seguisquen així, complint amb les normes, perquè tornem a la normalitat ràpid i en 2022 continuem veient-los com cada any", van destacar Ses Majestats.

Destacats