Els Reis Mags visitaran Catarroja en un gran espectacle infantil al TAC

Guardar

Campament Real
Campament Real

Els Reis Mags no faltaran a la seua cita amb la infància de Catarroja. Ara bé, la cavalcada serà reemplaçada per un espectacle infantil que comptarà amb la visita dels Reis Mags com a colofó final. Durant les últimes setmanes, les famílies de Catarroja han pogut reservar les localitats per a l'espectacle 'Kibo y la grandeza de las pequeñas cosas' que acostarà en el Teatre Auditori i en doble sessió, a les 17 i a les 19.30 hores, l'esperit del Nadal i com trobar en les xicotetes coses de la vida, el més extraordinari, tenint com a colofó final la visita de les seues majestats.

"Evidentment era complicat compaginar el fet de realitzar una cavalcada o una visita pels carrers de Catarroja i complir amb les mesures de seguretat per a evitar aglomeracions, per això hem optat per aquesta opció d'acostar a les seues majestats a la nostra infància. D'altra banda, oferirem l'opció que la xicalla que no haja aconseguit localitat, puguen veure l'espectacle des de casa mitjançant l'emissió en directe del mateix per streaming", explica Miquel Verdeguer, regidor d'infància, adolescència i joventut.

D'aquesta manera, la sessió de les 19.30 hores podrà ser seguida des de totes les llars a través dels canals de YouTube i Facebook de l'Ajuntament de Catarroja. Una manera d'acostar a la infància als Reis Mags en una època complicada per a desenvolupar aquest tipus d'esdeveniments.

Finalment, durant les setmanes anteriors l'Ajuntament de Catarroja ha facilitat a les seues majestats diferents espais en el municipi per a desenvolupar el campament real. Fins allí s'han desplaçat els patges dels Reis Mags per a recollir les cartes amb els desitjos dels xiquets i xiquetes del municipi.

Destacats