El Pare Noel recorre els carrers de Catarroja per a recollir els últims desitjos

Guardar

El Pare Noel recorre els carrers de Catarroja per a recollir els últims desitjos

Catarroja ha rebut una visita molt especial. El Pare Noel ha recorregut els carrers del municipi per a saludar a tots els xiquets i xiquetes i, per descomptat, recollir els seus desitjos de cara a Nadal. Escortat per la Policia Local i Protecció Civil, el Pare Noel va començar el seu recorregut a la plaça Llotgeta. Des d'allí, va saludar a tot el veïnat del Barri de les Barraques per a, després, continuar el seu recorregut per tot el poble.

"L'actual situació ens ha obligat a reinventar el concepte que teníem de celebració nadalenca, adaptant el contacte amb els personatges més estimats per la ciutadania a totes les mesures de seguretat. Després del Pare Noel, seran els Reis Mags els qui ens visitaran i per a ells hem organitzat una recepció molt especial amb un espectacle infantil que celebrarem el dia 5 al Teatre Auditori de Catarroja que tindrà com a colofó la visita dels mags d'orient", explica Miquel Verdeguer, regidor de festes.

Però, a més, al llarg d'aquests dies, els emissaris reials visitaran diferents punts de Catarroja perquè els xiquets i xiquetes puguen entregar la seua carta als Reis d'Orient.

Finalment, el 5 de gener, Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran al Teatre Auditori de Catarroja. S'han preparat dues passes a les 17 i a les 19.30 hores, de l'espectacle, 'Kibo i la grandesa de les xicotetes coses', que tindrà com a colofó la visita dels mags. A causa de les actuals restriccions s'haurà de reduir l'aforament del teatre i fer reserva prèvia en el telèfon 961 274 441. Amb l'objectiu que el major nombre de persones puguen accedir a l'espectacle aquest es retransmetrà en directe pel canal de YouTube de l'Ajuntament de Catarroja.

Destacats