El Pare Noel i els Reis Mags no faltaran a la seua cita amb Catarroja

Guardar

Cavalcada de Reis de Catarroja l'any 2018
Cavalcada de Reis de Catarroja l'any 2018

L'Ajuntament de Catarroja ha posat en marxa l’operatiu especial de Nadal perquè els dies de l'any més esperats per a la infància, les visites del Pare Noel i els Reis Mags, continuen sent especials i a més amb totes les mesures de seguretat oportunes. D'aquesta manera, malgrat que no es comptarà amb la tradicional cavalcada ni amb el contacte més pròxim amb els emissaris, sí que s'han ideat formules perquè la seua presència es note als nostres carrers.

"Sabem que per als ciutadans més joves i les seues famílies les dates del 24 de desembre i el 5 de gener estan marcades en roig en el calendari. Enguany, tan complicat, segur que les esperen més que mai i no podíem deixar-los sense aquest contacte amb els seus personatges més estimats. Per això, enguany hem ideat dues fórmules, allunyades de les massificacions que provocaven les cavalcades i que s'adapten més al marc actual, a més el farem permetent que tota la població puga tindre, en un moment o un altre, als Reis Mags o Pare Noel, a prop", explica Miquel Verdeguer, regidor d'infància.

De fet, enguany la cavalcada serà reemplaçada per un espectacle infantil que comptarà amb la visita dels Reis Mags com a colofó final. L'espectacle ‘Kibo i la grandesa de les xicotetes coses’ acostarà en el Teatre Auditori i en doble sessió, a les 12 i a les 17 hores, l'esperit del Nadal i com trobar en les xicotetes coses de la vida, el més extraordinari. Per a poder complir amb totes les mesures de seguretat, l'espectacle serà amb aforament reduït i amb reserva d'entrades prèvia, a partir del 21 de desembre en el telèfon 96.127.44.41.

Però, abans de l'arribada dels Reis Mags, el Pare Noel farà la seua visita protocol·lària a Catarroja per a recollir els desitjos de la infància. Ho farà durant la vesprada del 22 de desembre, a partir de les 17 hores, on recorrerà els carrers del nostre municipi perquè els i les catarrogines més joves puguen veure'l de prop des de les finestres i balcons de les seues cases, per a demanar-li els seus desitjos per a la nit del 24 de desembre.

Finalment, Catarroja, com a Ciutat Ambaixadora dels Reis Mags que és, ha disposat d'una bústia real que llueix des de la setmana passada a la porta de l'Ajuntament. Ara bé, per a afavorir l'accés a tot el municipi i que cada persona puga depositar en ell les seues cartes, tindrà un recorregut itinerant que recorrerà set punts de la nostra població que seran prèviament notificats, amb suficient antelació, en les xarxes socials municipals (Facebook, Twitter, Instagram i Telegram).

Destacats