Catarroja se suma a la Vaga Mundial pel Clima

Guardar

Catarroja Pel Clima 2
Catarroja Pel Clima 2

L'Ajuntament de Catarroja ha respost a la crida pel Planeta realitzada per les diferents associacions encapçalades per Fridays for Future i s'ha sumat a la Vaga pel clima convocada per a hui. Així doncs, a la porta del Palau de Vivanco, membres de la corporació municipal, treballadors de l'ajuntament i una àmplia representació d'alumnes dels centres educatius de Catarroja s'han unit a la crida per un planeta més sostenible.

L'acte ha començat amb la posada en escena de la situació actual del nostre planeta realitzada per la regidora de Medi Ambient, Elisa Gimeno, qui ha repassat mitjançant titulars de premsa com el canvi climàtic ens ha afectat ja i comencem a viure una emergència climàtica.

“Des dels Ajuntaments hem d'aprofitar la nostra oportunitat de proximitat per a continuar avançant en xicotetes però grans mesures per a frenar el canvi climàtic, entre elles apoderar als joves, que han de ser l'eix d'aquest moviment, ja que en joc està el planeta en el qual viuran ells i en el futur”, ha explicat Gimeno.

A continuació, tres alumnes del col·legi Sant Antoni de Pàdua han llegit, en representació de tots els escolars de Catarroja, un manifest en defensa del planeta. Posteriorment els centenars de persones que han acudit a la concentració han guardat un minut de silenci pel Planeta, complint la crida realitzada per Fridays For Future.

Finalment, l'alcalde de Catarroja, Jesús Monzó, en representació de la corporació municipal, ha sigut l'encarregat de la declaració institucional de l'Ajuntament de Catarroja en defensa de la sostenibilitat i lluita contra el canvi climàtic.

Destacats