Catarroja recupera serveis de la biblioteca municipal

Guardar

Biblioteca Catarroja
Biblioteca Catarroja

La Biblioteca Municipal Enric Valor de Catarroja va recuperant els serveis que restaven per tornar al recinte. Es tracta, en concret, de l'estudi i lectura en sala, servei de premsa i el préstec i devolució d'exemplars. Uns serveis fonamentals per al normal desenvolupament de la biblioteca municipal, però que requerien una sèrie de mesures de seguretat extres a causa de les especials circumstàncies de l'edifici que necessitaven ser adaptades per la covid 19.

En concret, s'ha hagut de realitzar una renovació dels finestrals de la biblioteca. Els actuals compten amb mesures de seguretat per a evitar despreniments, ja que amb l'actual normativa que obliga a tindre la sala amb les finestres obertes, podrien arribar a produir-se. D'igual manera, s'ha reforçat la neteja i indicat les mesures de distanciament social en tot l'edifici.

"Ens hem d'adaptar a les noves circumstàncies i així hem treballat per a poder recuperar les funcions de la biblioteca. Molts joves ens havien sol·licitat la reobertura per a poder preparar els seus exàmens en un entorn més adequat per a ells i hem buscat la solució arquitectònica per a aconseguir-lo al més prompte possible", explica Dolors Gimeno, regidora de cultura.

Destacats