Catarroja reconeix el treball dels serveis essencials pel 9 d’Octubre

L’Ajuntament enguany ha ret homenatge a seguretat ciutadana, Serveis Socials, Protecció Civil i personal sanitari

Guardar

Catarroja reconeix el treball dels serveis essencials pel 9 d’Octubre

L’antic saló de Plens de la Llotgeta de Catarroja ha obert les seues portes a la ciutadania després de la seua rehabilitació per a acollir un acte molt significatiu per al poble: el lliurament de distincions del 9 d’Octubre. Un homenatge en què s’ha reconegut el treball dels serveis essencials durant el confinament i la pandèmia que encara continua marcant el dia a dia del veïnat.

En concret, enguany les distincions s’han atorgat a seguretat ciutadana, Protecció Civil, Serveis Socials i personal sanitari. Equips que, "en aquest moment tan difícil, han estat al peu de canó més que mai per a protegir la salut i seguretat dels catarrogins i catarrogines", segons ha destacat l’alcalde, Jesús Monzó, que ha agraït la seua tasca i ha posat en valor la unanimitat de tots els grups municipals en aquesta elecció.

Monzó ha declarat que "tots hem de ser conscients de la tasca d’aquestes persones, a destall en moments molt complicats perquè ens enfrontàvem a una situació que no havíem viscut mai. Per això, volem gratificar l’esforç de la Policia Local, Serveis Socials, Protecció Civil i el personal sanitari".

Així, pel saló de Plens de l’antic consistori ha passat un representant de Protecció Civil, que ha destacat que l’equip "volia entretenir la gent en un moment molt difícil"; de la Policia Local, que ha reivindicat un augment en la plantilla i millors condicions "pel bé dels i les agents i el veïnat de Catarroja"; de Serveis Socials, que ha valorat "la qualitat humana, la rigorositat i el treball en equip que s’ha fet"; i del Centre de Salut, que ha llançat un missatge de responsabilitat per a frenar la COVID-19.

Lorena Silvent, vicealcaldessa de Catarroja, ha valorat la "resiliència com a persones i en l’equip de govern i els serveis essencials" per a respondre a la crisi sanitària, econòmica i social, així com el treball de les residències, venedors i venedores del mercat municipal, equips de neteja i manteniment i comunicació, entre altres. "Hem de quedar-nos amb els valors que hem demostrat tenir i amb el reconeixement dels nostres serveis públics", ha dit.

Finalment, l’alcalde ha aprofitat l’ocasió per a llançar un missatge "d’esperança" en un dia tan assenyalat per als valencians i les valencianes: "Estem en una situació molt incerta, però cal tirar endavant tots junts amb esperança per tornar a la normalitat que teníem abans de la pandèmia".

Arxivat a:

Destacats