Catarroja llança un programa de formació per a persones majors a través de Whatsapp

Guardar

WhatsApp Senior catarroja
WhatsApp Senior catarroja

L'Ajuntament de Catarroja contínua buscant noves alternatives per a oferir a les persones majors una formació segura i de qualitat durant aquests mesos complicats. En aquest cas, des de la regidoria de persones majors han ideat Whatsapp sènior Catarroja, un servei a través de la popular xarxa social de missatgeria perquè les persones majors puguen rebre formació online sobre temes del seu interés a través d'una sèrie de vídeos tutorials.

"Aquesta pandèmia genera noves oportunitats, una mostra d'això és el naixement aquesta setmana de WhatsApp Sènior Catarroja, un espai en el qual les persones majors del municipi podran formar-se, sentir-se ateses i part d'una comunitat. Des de l'Ajuntament hem estat buscant el sistema ideal perquè pogueren continuar accedint a formació de qualitat com hem realitzat durant els últims anys de manera presencial i continuarem fent en el futur Nou Espai Barraques", explica Lourdes Rodriguez, regidora de persones majors.

Les persones que s'inscriguen en WhatsApp sènior Catarroja rebran diàriament (de dilluns a divendres) propostes d'exercici físic, balls, activitats manuals, cuina, digitalització, pensaments... Tan sols hauran d'enviar un missatge de Whatsapp al telèfon 674.85.24.12 mostrant el seu interés per participar en el programa i guardar el número en la seua agenda. Les inscripcions ja estan obertes i en els pròxims dies començaran a rebre els missatges amb les primeres classes, que en principi estaran relacionades amb l'ús de les eines online per a aprofitar millor les lliçons.

Destacats