Catarroja llança l'Escola de Pasqua per al mes d'abril

El període d'inscripció comença el 18 de març i es podrà fer per via telemàtica o amb cita prèvia a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de Catarroja

Guardar

EPA Paluzie Escola de Pasqua
EPA Paluzie Escola de Pasqua

La regidoria de Joventut, Infància i Adolescència de l'Ajuntament de Catarroja torna a oferir, per al temps no lectiu de classes en Pasqua, una alternativa d'oci i possibilitat de conciliació per a les famílies. Així doncs, torna enguany l'Escola de Pasqua per als xiquets i xiquetes des de primer d'Infantil fins a sisé de Primària.

Enguany, la matrícula de l'Escola de Pasqua es podrà fer telemàticament des del 18 de fins al 29 de març a la nova seu electrònica de l'Ajuntament. D'altra banda, també es pot sol·licitar cita prèvia a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de Catarroja i fer el tràmit de forma presencial. Les places, que són limitades, s'assignaran per rigorós ordre d'entrada.

"Per motius evidents, l'any passat no poguérem desenvolupar aquesta alternativa, però enguany recuperem aquesta acció amb l'aval de la bona experiència que hem experimentat en les Escoles d'Estiu i de Nadal. Amb l'Escola de Pasqua, donem resposta a la necessitat d'oferir una alternativa d'oci segur i lúdica als més menuts en el seu període vacacional i facilitar la conciliació de la vida familiar i laboral", ha assenyalat el regidor de Joventut, Miquel Verdeguer.

L'escola tindrà lloc els dies 6,7,8 i 9 d'abril, amb un horari de 9 a 14 hores i es realitzarà a l'EPA Esteve Paulize.

Destacats