Catarroja llança el seu calendari fiscal 2021 amb l’eliminació de la taxa de terrasses i descomptes per domiciliació de l’IBI

Guardar

Ajuntament de Catarroja
Ajuntament de Catarroja

L'Ajuntament de Catarroja ha començat a enviar el seu calendari fiscal per a aquest any 2021 amb una novetat important respecte a l'anterior, l'exempció de la coneguda com la 'taxa de terrasses'. Una mesura que es va aprovar en el ple del mes de desembre a proposta del govern local, per a tractar d'alleujar l'economia del sector hostaler, un dels més castigats a causa de les necessàries restriccions provocades per la covid-19.

"Afrontem aquest nou any amb l'esperança de poder anar recuperant a poc a poc la normalitat i que amb plans com el Reactiva Catarroja, posat en marxa el curs passat, el colp en l'economia provocat per la pandèmia siga el menys dur possible. Una de les mesures que des del govern municipal podem imposar amb un dels sectors productius més colpejats, l'hostaleria, ha sigut derogar la taxa de terrasses durant 2021, un xicotet alleujament per a un gran grup de veïns que es dediquen a aquest sector", explica Lorena Silvent, vicealcaldessa de Catarroja.

Així mateix, per segon any consecutiu es posa a la disposició de qui ho sol·licite un descompte del 2% en la taxa de l'IBI (contribució) a les persones que opten per la domiciliació dels rebuts. D'igual manera, per a facilitar els abonaments, contínua la possibilitat d'un pla de personalitzat fraccionat en 10 mensualitats. "Volem oferir a la ciutadania opcions que s'adapten a les seues possibilitats per a realitzar els pagaments dels tributs municipals, ingressos que al final repercutiran directament en la població", explica Juan Carlos Martínez, regidor d'hisenda.

Les persones que vulguen beneficiar-se de qualsevol d'aquestes dues mesures de descompte i facilitats de pagament podran fer-ho fins a finals del mes de gener mitjançant cita prèvia que es pot sol·licitar en www.catarroja.es.

Destacats