Catarroja homenatja les seues comissions falleres amb la ubicació de 10 monuments commemoratius

Lo ha hecho situando 10 monumentos en los lugares donde estos días tendrían que situarse las Fallas

Guardar

Foto Panels Falles 2
Foto Panels Falles 2

L'Ajuntament de Catarroja ha volgut homenatjar les comissions falleres del municipi que han hagut de veure com, per segon any consecutiu, la seua setmana gran ha sigut ajornada. Així doncs, des de la regidoria de Festes s'ha tingut un gest cap a les 10 falles catarrogines de la forma més adaptada a la festa fallera,situant 10 monuments en els llocs on durant aquests dies s'haurien de situar les Falles. Un xicotet record que demostra com el cor faller de Catarroja continua bategant.

"Com portem fent des de fa un any, ens anem adaptant. Des de la regidoria de Festes no podíem obviar els records d'aquests dies tan especials per a milers de veïnes i veïns, per la qual cosa hem tret a les comissions al carrer. Uns xicotets monuments que expressen amb paraules i imatges l'important treball de les nostres falleres i fallers per mantindre viva la flama de la nostra festa més internacional", explica Miquel Verdeguer, regidor de Festes. "A més, per a fer costat al sector de la indumentària fallera hem plantejat un concurs al voltant d'aquests monuments en el qual els guanyadors rebran un val de 150 euros per a comprar en aquests comerços tradicionals", conclou Verdeguer.

El sorteig està relacionat amb aquests monuments, ja que les falleres o fallers de Catarroja que es facen una foto al costat d'ells i l'envien a falles@catarroja.es fins al 18 de març, podran participar en un sorteig de 4 vals de 150 € per a invertir en els comerços d'indumentària fallera de Catarroja. Les imatges, divertides, però sempre amb màscara i distància de seguretat, apareixeran el dia 19 de març en les xarxes socials municipals.

D'altra banda, la façana de l'Ajuntament s'engalanarà amb els colors de la Senyera durant la setmana fallera i en la vesprada del 19 de març, dia de la Cremà, les comissions falleres prepararan una gran sorpresa a tota la població de Catarroja.

Destacats